Πρόσκληση σε αγώνα ΑΕΚ – UR Venezia (Basketball Champions League)

Αγαπητοί γονείς,

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία και υποστήριξη με την ΚΑΕ ΑΕΚ, σας γνωρίζουμε ότι έγινε πρόσκληση από το Τμήμα Marketing της ΚΑΕ ΑΕΚ για παρακολούθηση του αγώνα για την 9η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Basketball Champions ΑΕΚ – Umana Reyer Venezia. Η φιλοξενούμενη – στο Ιταλικό Πρωτάθλημα – είναι στην 1η θέση του Ομίλου του BCL, ισόβαθμη με άλλες 3 ομάδες, ενώ ένα πόντο πίσω είναι η ΑΕΚ!

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 21:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Σταδίου και η πρόσκληση απευθύνεται σε παιδιά (δωρεάν) και σε γονείς (κόστος 5€) του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών! Aπαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι τα μέλη ταμειακώς εντάξει.

Στείλτε μέχρι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου email στο gysy.gln@gmail.com ή sms στο 6942-496216 με όνομα, επώνυμο, κινητό και ΑΜΚΑ για κάθε συμμετέχοντα (εάν έχετε δώσει ΑΜΚΑ σε προηγούμενη εκδήλωση του Γ.Σ. δεν απαιτείται η εκ νέου αποστολή).

Επισημαίνεται ότι η πρόσκληση είναι πρωτίστως για παιδιά οπότε θα πρέπει να υπάρχει μία αναλογία 1 γονέας προς 1 παιδί για λόγους αρχής.

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου