Τμήμα Παγκορασίδων 3 : Το δεύτερο φιλικό, η πρώτη νίκη!!!

Με νίκη 1-3 έκλεισε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για το τμήμα των Παγκορασίδων 3 του συλλόγου μας στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα, με αντίπαλη την ομάδα της Κερατέας. Αν και οι πόντοι και τα σετ δεν παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στα φιλικά παιχνίδια καθότι μας ενδιαφέρει η συλλογή εμπειριών και η καλή εμφάνιση, τα κορίτσια μας κατόρθωσαν και καλή εμφάνιση να κάνουν και πόντους πολλούς να πάρουν και φυσικά να το διασκεδάσουν!!

Λίγα λόγια για το τμήμα: Το τμήμα των Παγκορασίδων 3 για την αθλητική χρονιά 2017-2018 απαρτίζεται από 15 αθλήτριες γεννημένες το 2006-2007 (έκτης και πέμπτης δημοτικού). Το τμήμα αυτό θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων εκτός συναγωνισμού στο 3ο επίπεδο, τον Φεβρουάριο. Η φετινή χρονιά αποτελεί και για τις 15 αθλήτριες του τμήματος την πρώτη επαφή με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του αθλήματος και έχει ως στόχο τη συλλογή εμπειριών, την εκμάθηση της τεχνικής και τακτικής του volley, μα πάνω απ’ όλα τη δημιουργία και καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος και αγωνιστικής παιδείας. Υπεύθυνη προπονήτρια/γυμνάστρια η κ. Ψάρρη Ζωή.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την πολύ καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα!! Καλή συνέχεια στα επόμενα φιλικά παιχνίδια και τουρνουά!