Μπορούν και…«μόνες» τους καλά, τα καταφέρνουν μια χαρά!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη «καθαρό» τρίποντο για την ομάδα Γυναικών μας, η οποία επιβλήθηκε με 1-3 σετ (16-25, 26-24, 23-25, 13-25) στη ….. «δύσκολη» έδρα του Αγίου Στεφάνου, απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα. Με εξαίρεση ένα «κενό» διάστημα στο τέλος του 2ου σετ στο οποίο οι γηπεδούχες πέτυχαν μία σπουδαία ανατροπή από 13-19 σε 26-24(!), τα κορίτσια μας παρουσίασαν αξιοσημείωτη συγκέντρωση και ΠΑΘΟΣ (για το οποίο εν μέρει θα πρέπει να ….«ευχαριστήσουμε» και κάποιες, μεμονωμένες ευτυχώς, ακραίες συμπεριφορές από την εξέδρα των γηπεδούχων οι οποίες τις συσπείρωσαν), έχοντας σταθερά καλή απόδοση κυρίως σε άμυνα και στο σερβις! Κατέκτησαν εύκολα το 1ο σετ, με 16-25. Σημαντικότερο σετ στην εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν το 3ο, στο οποίο τα κορίτσια μας κέρδισαν, κόντρα σε όλους και σε όλα, ….«μόνες» τους (“Γεια σου βρε coach, οεο γεια σου βρε coach”), με 25-23!!! Ακολούθως ανεβάζοντας κι άλλο την απόδοσή τους, κατέκτησαν εύκολα και το 4ο σετ, με 25-13!

Να ευχαριστήσουμε όσους και όσες μας ακολούθησαν μέχρι τον Άγιο Στέφανο και επέστρεψαν σπίτια τους τις «πρώτες» πρωϊνές ώρες!!! Η συμπαράστασή τους και η ψυχολογική υποστήριξη που πρόσφεραν απλόχερα στα κορίτσια μας, ήταν πολύτιμη!!!

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν κατά διαστήματα και καλή συνέχεια στην ομάδα του Αγίου Στεφάνου.

Πολλά μπράβο στον coach και στα κορίτσια του για την προσπάθεια και τη νίκη.

Οι αγώνες μας προς την «καταξίωση», συνεχίζονται πλέον από την θέση της Βαθμολογίας της 1ης κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ, με το εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα της Βάρης.

Σας περιμένουμε όλους!!!