Καλώς ήρθατε κορίτσια!

Ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών ανακοινώνει την προώθηση των αθλητριών των αναπτυξιακών τμημάτων, Μαριάνθης Κούρκουλου (Νο10, 2001), Μαριάννας Λουκά(Νο.7, 2001) και Ζωής Κεχρή(Νο5, 2000), στο τμήμα volley των Γυναικών μας. Τα κορίτσια, χωρίς φυσικά να «αποκοπούν» από τα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων στα οποία ανήκουν ηλικιακά, θα «προσφέρουν» τις υπηρεσίες τους και στο Γυναικείο τμήμα.

Η προώθηση αθλητριών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου στο Γυναικείο μας τμήμα, αποτελεί την «πρώτη» προτεραιότητα του προπονητικού σχεδιασμού τα τελευταία χρόνια. ‘Ηρθε λοιπόν η ώρα, αυτή η υπομονετική προσπάθεια ετών, να φέρει τα «πρώτα» της αποτελέσματα! Φυσικά, εκτός από τα παραπάνω κορίτσια, υπάρχουν και αρκετές ακόμη ταλαντούχες αθλήτριες στα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων, οι οποίες έρχονται με … «φόρα» και μακροπρόθεσμα έχει προγραμματιστεί η προώθησή τους στο Γυναικείο τμήμα. Την υγεία τους να έχουν, σε Πανεπιστήμια της Αθήνας να «περάσουν» και σύντομα θα τις καμαρώνουμε στην «πρώτη» ομάδα!!!

Η Μαριάνθη αγωνίζεται στη θέση του libero και «μετρά» ήδη μία πολύ επιτυχημένη χρονιά στο γυναικείο μας τμήμα! Η Μαριάννα αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, είναι «νέα» στη διαδικασία και αναμένουμε να ανταποκριθεί εξίσου καλά! Τέλος η Ζωή, αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και είχε στο παρελθόν κάποιες συμμετοχές στο Γυναικείο τμήμα. Καθώς όμως φέτος θα είναι και μαθήτρια Γ’ Λυκείου, θα υπάρξει μία …«ειδική» διαχείριση στη συμμετοχή της!

Υποδεχόμαστε με χαρά τα κορίτσια στο Γυναικείο μας τμήμα! Ελπίζουμε να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας, ώστε να συνδυάσετε με επιτυχία τις αθλητικές με τις εκπαιδευτικές σας δραστηριότητες! Ευχόμαστε να είστε υγιής ώστε να εκπληρωθούν οι προσωπικοί σας και κατ’ επέκταση οι ομαδικοί μας στόχοι!