Αήττητο συνεχίζει το ΜΙΝΙ. Με νίκη ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο της Ά φάσης το Παμπαιδικό.

Την 4η νίκη του σε 4 αγώνες πήρε το τμήμα ΜΙΝΙ απέναντι στην ομάδα του ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ ΑΣ. Αναβίωση του περσινού μικρού τελικού του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ όπου οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά με την ομάδα μας να κατακτά την 3η θέση στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ. Φέτος οι 2 ομάδες ξανασυναντιούνται στα πλαίσια του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ στον 3ο όμιλο και στο 1ο εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα μας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 62-46.

Νίκη και για τους Παμπαίδες μας στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου της Ά φάσης του 3ου ομίλου του ΤΟΥΡΝΟΥΑ με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ. Δυνατό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες στα πρώτα 8λεπτα, με την δική μας να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της μετά το 3ο 8λεπτο και να παίρνει διαφορά στο σκορ. Διαφορά που συντήρησε και αύξησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και με τελικό σκορ 66-38 κατέκτησε το 6ο ροζ φύλλο σε 7 αγώνες.

Πολύ καλές εμφανίσεις και από τα 2 τμήματα και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια!!!

ΡΕΠΟ για τους πιτσιρικάδες του ΜΙΝΙ αυτή την εβδομάδα και πολύ δυνατή αναμέτρηση για τους Παμπαίδες μας εντός έδρας το Σαββάτο 02/12 με την ομάδα του ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.